30 juni

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om just nu.. Har ite gjort så mycket av sommarlovet hittintills.. Men just nu känner jag mig lite nere och sviken, av en grej jag läste !

Men nu ska jag inte tänka på det.. I natt kl.00.00 var det premiär av min "favo serie" Twilight-saga Eclipse.. Jippi ! Jag var inte själv och såg den men ska in till Lund idag med 2 kompisar och se den ! Fy f*n vad det ska bli kul ! Är spänd på huur den kommer att vara fast att jag har sett masser av klipp och läst boken ett par många gånger..

Hoppas allt är ialla fall bra med er och så ska jag försöka bli glad tills ikväll när jag ska se Eclipse, Puss


Island

Jaa, lite sent kanske att läga in om island nu men jag har inte varit så mycket vid datorn..

En dag var vi ute på en åkfärd och tittade på oliks sevärdigheter.. Det var otroligt..! På island var det lite som sverige men ändå inte.. LIte mer samma klimat därimot.. Jag var tyvär sjuk under hela resan men med tabletter gick det..! Vattnet luktade inte gott.. Rutte ägg typ.. Men bara när det var varmt.. Så tänk hur det luktade i varma källan vi bada i.. I för sig så var det inte så farligt men det luktades lite..

Sen så letade jag skor.. Inget lyckat.. Antingen för dyra eller fula eller så gick de knapt att gå i..



Hotellet..

Vi började med att titta på en krater.. Det är när en vulkan har rasat ihopa och att det sen har samlats vatten i botten.


Sen så kolla vi på några geserar. Det ena fick utbrott var 10 min ungefär.. En annan fick utbrott när det kanske var en stor jordbävning eller något..

Sen var vi vid ett vattenfall.. Fatta vad rädd jag var.. Där var bara ett rep där man inte fick gå.. Hade man snublat hade man kunnat ramla i och det hade inte varit så bra.. Vilken kraft där var..! Det båste som bara den.. Precis man kundfe stå hehe....


Sen var vi på ett ställe där 2 av jordens plattor skarvade.. Där var en flod där man dränkte kvinnor man trodde var häxor.. Men i allafall så blir island 1 cm bredare per år..

Blå lagunen.. Den varma källan.. Det var skönt..

och sist men inte minst.. (jag menar det, den var enorm) En kyrka i reykjavik..

Det var en upplevelse att åka till island.. Och ni skulle sett hur många hästar det fanns där.. Islandshästar alltså.. Det var inte typ 2-3 st per man utan i hagen kunde man se mellan kanske 20-150 hästar.. Jag och mamma hade en tävling om vem som kunde räkna flest.. Jag van.. Bara för att mamma sa det och då börja jag räkna utan att svara henne så hon trodde ju inter att det blev någon tävlin hehe..  Sen så var det mycket lava i landskapet..

Men nu har ni sett lite av island..
Puss




2 juni

Imorron blir det Island och jag kommer att sakna alla så mycket..! Fast att jag bara är borta i fyra dagar..!<3

Men Emily, det du skrev på din blogg fick mig att gråta..! Jag har känt dig ända sedan förskolan, dag 1! Och det ångrar jag inte!! Jag kommer att sakna dig lika mycket som du kommer att sakna mig..!
Du är helt otrolig..!




Älskar dig..! Ses snart igen..!<3


RSS 2.0