Shoping-filmkväll

I lördags var jag på burlöv och nova och shopade med mamma. Jag ska iväg till helgen och göra något kul :p men då behöver jag några nya kläder till det.. Hade bestämt mig för tre par kläder men hade bara ett av de.. Så vi for iväg och då blev det 2 kläningar, en kavaj och skor+smycken!

Sen på kvällen var det filmkväll med de bästa, emma och emily.  Då blev det homemede pizza och 2 filmer. Ena var rolig men den ena var läskig. Jag hoppade till bara av att emily nös! Så så rädd var jag, fast att inte själva filmen var så läskig. Fast när jag ser sådant känns det som om någon står bakom mig..
Men bäst av allt det blev live-dance och emily rullande i snö! Det var en syn att se !
Det var en underbart rolig kväll! Tack båda två!<3

Lady Gaga

Ja, i fredags var jag och såg Lady Gaga. Först när vi kommer dit var det inte små köer in.. Men när man kom fram ska man kontroleras så man inte hade något olämpligt.. Vid varje ingång var där mer än 10 stycken som kollade. Under tiden har man då sätt att där är mycket folk vid vissa ställe, men mer lungt än väad jag trodde!
Jag och mamma gick bara och köpte godis innan vi gick in.. När vi hade satt oss till rätta ser vi en tjej som underhåller på scenen med att dansa, fast hon gick mest runt där.. Sen kom ett förband, då var det dags, det kändes, men de var hämska!!!!!! Sen höll de på att skrika en hel del också..

Men när de har stigit av scenen eller gått bakom går ridån ner, riktig lady gaga stil, och scenarbetarna gör scenen större, då var det dags på riktigt!! Sen satt jag och mamma så bra så att vi såg när lady gaga kom upp från logen, men då var det mörkt.. Men vi såg när hon stälde sig till rätta. Sen börja hon, man hör bara aplåde och skrik, f*n vad kul det var!
I de låtar man kunde stod alla upp och sjöng med, den andra låtarna satt man typ ner och bara lyssnade och skrek lite efteråt.  WOW!!! Vissa låtar var inte de bästa men många var bra som bara den! Sen var det mycket tema eller show i det hela. Det blev lite som en berättelse eller hur man skulle berätta det.. Sen hade hon några outfits också, som var riktigt lady gaga stil!!

Det är svårt att beskriva allt men det var en upplevelse!
Har inga bra bilder för det var mycket lampor och ljus+ ljusa kläder..



ystad

idag åkte man en runda till ystad, med mmma och jesper.. Då gick vi till h&m, khaphal och lindex tror jag att det var. Sen var vi en runda på ohlssons basar också! Det blev 2 inköp under dagen också!





Ikväll har det blivit städat på rummet, nästan helt.. Sen har jag kollat lite på vad jag ska ha för kläder imorron när jag ser lady gaga! Men får fortsärra sen.. Nu blir det tv..

Puss

Hemmflyttad

Idag har det hänt mycket här!
Nu är mitt rum klart med allt så nu flyttade jag tillbaka! Det blev att lyfta bäddsoffan och plocka ut ur hyllerna och in med grejerna igen.. Efter en stunds arbete så blev det faktist bra. Nu saknas bara min tavlor på väggen och 2 lister fär persienerna.. Men det är ju sådana grejer som bara tar några min!
Sen åkte vi och fira morfar som snart fyller år! Det var lite trevligt och roligt!  Träffade då också min morbror.

Ut över detta så har det väll inte hänt så mycket.. Bara slappat typ, och letat efter mammas mobil!

Puss!

Mamma

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att slå in några paket till min mamma som fyller år idag! I för sig var det inte många men jag var petig.. Och det var saker hon ville ha. Ville nästan först inte ge henne dem så fina som de var. Sen så lurade jag henne lite också, så det var kul!
Hon fick:
*Sex and the city the movie
*sex and the city 2
*Grimma som hon ska ha till AJAX
*Grimmskaft
*Rosor
Fina saker man kan få va?

Grattis Mamma, du e best ! Love u<3333


Dear John

Har viljat se denna filmen ända sedan jag såg att den skulle gå på bio.. Men det blev aldrig av! Såg nu en triler om den idag. Har faktist inte tänkt mer på filmen sedan dess den började men igår när jag såg mamma mia blev jag påmind på något konstigt sätt!



Enjoy!

Sjuk

Man kan säga att lovet börjar inte bra. vaknade igår med lite ont i halsen, men utväcklades inte fören till kvällen. Vaknade flera gånger i natt av att ha ont och fick ta halstabletter.. Nu är man helt utmattad och mår lite halvdant.. Ni vill nog inte veta mer om det.

Just nu lyssanar jag på musik och skriver.. Tror det blir det ända jag kommer att göra idag, tyvär.



RSS 2.0