Lady Gaga

Ja, i fredags var jag och såg Lady Gaga. Först när vi kommer dit var det inte små köer in.. Men när man kom fram ska man kontroleras så man inte hade något olämpligt.. Vid varje ingång var där mer än 10 stycken som kollade. Under tiden har man då sätt att där är mycket folk vid vissa ställe, men mer lungt än väad jag trodde!
Jag och mamma gick bara och köpte godis innan vi gick in.. När vi hade satt oss till rätta ser vi en tjej som underhåller på scenen med att dansa, fast hon gick mest runt där.. Sen kom ett förband, då var det dags, det kändes, men de var hämska!!!!!! Sen höll de på att skrika en hel del också..

Men när de har stigit av scenen eller gått bakom går ridån ner, riktig lady gaga stil, och scenarbetarna gör scenen större, då var det dags på riktigt!! Sen satt jag och mamma så bra så att vi såg när lady gaga kom upp från logen, men då var det mörkt.. Men vi såg när hon stälde sig till rätta. Sen börja hon, man hör bara aplåde och skrik, f*n vad kul det var!
I de låtar man kunde stod alla upp och sjöng med, den andra låtarna satt man typ ner och bara lyssnade och skrek lite efteråt.  WOW!!! Vissa låtar var inte de bästa men många var bra som bara den! Sen var det mycket tema eller show i det hela. Det blev lite som en berättelse eller hur man skulle berätta det.. Sen hade hon några outfits också, som var riktigt lady gaga stil!!

Det är svårt att beskriva allt men det var en upplevelse!
Har inga bra bilder för det var mycket lampor och ljus+ ljusa kläder..



Kommentarer
Postat av: emily

sv: tack gumman:D! faan vad konserten var najs :D

2010-11-24 @ 20:45:15
URL: http://smiiily.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0