Happy New Year !

Nu kommer mitt sista inlägg innan 2011. Jag vet att jag inte har varit så aktiv med min blogg men det ska det bli ändringar på.. -Hoppas jag i alla fall!  Detta året ska bli änu bättre än förra och det ska framför allt bli ännu roligare, eller ? Fast det är väl svårt att uppnå?!?
Har ni något nytt nyårslöften till 2011? mina är inte många.. Men hoppas att jag klarar dem !

Nyårslöfte 1
Jag ska uppdatera min blogg bättre än vad jag har gjort detta året!

Nyårslöfte 2
Jag ska våga mer. Som t ex räka upp på lektioner med mera ! Typ allt då alltså..

Nu när jag äbdå skriver, hade ni en bra jul ?
Det hade jag, jag fick vad jag ville och så fick min kusin en jättefin sak som var mäst från mig.. Tack för du skrev det mamma!! Men det var kul i alla fall, han fick igen för skämtet han sa till mig. Sen hade vi besök av en tomte och alla hans tomtenissar.. Även tiffani från hipp hipp, eller not.. Fast det blev inte så många paket eftersom jag hade fått allt mitt innan nästan.. Men något blev det ! Och klappjakten var också kul jag, lillebror, farbror och kusinen bråkade om just ett paket, men jag viste ju vad där var i.. Men Jag VANN!!!





2011 here we come ! :)



Rapattak




Ajax

Igår var jag med mormor och morfar och handlade paket.. Sen så åkte vi och handlade en gran på vägen hem. Det var en trevlig dag, men varade ju inte hela dagen.. Han dock handla till min morbror, mammaoch Lotuz, vår hund, som det både blev mäst till och kostade mest också. Det måste väl betyda att jag älskar han, eller ? <3

Sen med Ajax menar jag inte medlet utan mammas nya häst som hon har köpt. Han kom hem igår till oss, och Mowgli, min häst, har värkligen fått en kompis. Mamma och pappa bertättade att de hade galoperat bredvid varandra imorse och sen så går de nära varandra hela tiden nästan.. Fast jag tror Mowgli vill ha Ajax grimma :P
Men sen igår kväll så stod Ajax och kollade in i Mowglis box..

Puss

TheStudio

Idag var jag, Johanna  och Matilda i Malmö o turningtuso (hur det nu stavas) på TheStudio!  Det var riktigt kul,<3
När vi kom dit var där nästan inga så vi fick vänta en liten stund innan vi startade. Sen blev vi sminkade, fint som f*n blev det! Sen fick vi styla håret själva.. Efter lite mer väntan kom fotografen och hämtade oss, då byttade vi om och sen startade jag :)



Detta var en av de första bilderna,



detta var ungeför mitt i,



och ett av de sista bilderna !
Tack för en roligt dag Johanna och Matilda! Och tack mamma på julklappen!
Puss

Bakat

Idag åkte mamma och pappa till Tyskland med pappas chef och koleger. Där skulle de gå på någon julmarknad.. Så jag har jag och jesper varit hos mormor och morfar, där började vi att baka pepparkakor, srn gjorde vi struvar och 2 sorters lusse-bullar. Och resultatet blev riktigt bra! Sen efter allt det var det dax för kvällsmat, då blev det hemmagjord pizza.. Det vsr kladigt att göra men bra blev den!
Imorgob drar det iväg till Malmö i några timma tillsammans med Johanna och Matilda, längtar ihjäl !

Såg någon på Ido igår? Jag såg bara början, för sen blev det filmkväll för mig själv! Så bara idag att Minnah och Jay hade gått till final, så nu hejar vi på den riktiga Idolen MINNAH ! <3


Nu ska jag bara vänta på att mamma och pappa kommer och hämtar mig i natt..
Puss

"Gott nytt jul"

Har ni hört sean banans nya låt toll sit julalbum? Kanske inte så bra men lite rolig att lyssna på :D hehe



Idag har inte hänt så specielt mycket förutom det vanliga i skolan, fast efter så gick jag faktist och klippte mig.. Blev riktigt nöjd med håret. Nu väntas bara färgen som ska fixas någon gång till våren :P Längtar som F*n till söndag och sen även till nästa fredag då det bilr JULDISCO :D Längar som in i ! Snart allt fixat inför det.. Men nu vet jag inte om jag ska gå och fixa mina naglar och välja kläning inför söndag om det inte blir inställt.. Får väl se!
Puss

RSS 2.0