Film med de bästa

Ikväll kommer de två bästa, då blir det film, tacos och kanske lite dans. Hehe. Ska bli så kul det var lite sedan nu och föra gången jaa, då badad E i snön med sommarkläder och sen dansade hon som en galning. Live. Det är inte alla som har fått se det. Hehe.
Skriver mer om kvällen sen!

Och snart får man veta vilken min nya blogg är. Ha valt vilken nu ! :D

Puss


New..

Så, nu har jag varit igång igen.. Jag har, trummvirviel.. startat 2 nya bloggar. De 2 nya hetter lika dant men nu ska jag jämför 2 olika sider och se vilken som är bäst!! Denna bloggen kommer jag ha kvar och blogga på för  den andra kommer kanske inte vara exakt som denna. Men Namnet kommer sennare när jag vet vilken jag väljer!

Puss

Happy new skolstart..

Nu har man gått i skolan i tre dagar. Lite trist att komma hem till det efter en vecka i varmen. Men vi har fått bättre schema. Det har inte hänt så mycket förutom att vi har en ny lärare u NO och att vi har en ny låt på inriktningen/elevensval! Stay whit me heter låten och det är samma band som den förra låten vi spelade..

MEn en rolig grej är att träffat mina älsklingar igen ! <33

Idag har det varit en helt vanlig dag. Vi hade NO på morgonen och eftermidagen.. Sen hade vi idrott, tjejerna spelade pingis.. För mig och M gick det sådär, hela tiden fick nästan en av oss springa, så det blev kanske inte så mycker spelat.. men ändå? Det gick lite då och då när det vill!

Puss


2011 e här

Nu är änkligen 2011 här, som man har väntat, eller ? Jag har i alla fall det... Eller not ? Men i alla fall så var det jättefint med alla raketer som sköts runt 12 slaget!! Vi hade inga själv, men dem vi fira med hade. Och det var mammas föreldrar och några kompisar till dem. Men vi hade trevligt. Hade ni det bra ? 
Jag kan säga att jag hade problem. Jag ville filma raketerna, sammtidig frös jag och i andra handen hade jag ett glas. Men filmen blev faktist bra !  

jag vet att mitt ena löfte var att bli bättre på att blogga men det finns ett litet problem.. Imorgon åker jag på semester i en vecka och kommer då inte ha datorn med mig. Men Efteråt kommer jag att blogga igen då kommer det även lite om min semester  :)

Puss


RSS 2.0